op maat van kampioenen sinds 1978 gravelspecialist het grootste sportful aanbod

Ochtendmensen

Morgenstond heeft goud in de mond, moeten ze bij OchtendMensen, jonge professionals van TwynstraGudde, gedacht hebben. Deze vroege vogels bieden jonge talenten een springplank in de start van hun carrière. Tijdens een driejarig opleidingstraject adviseren ze starters in de publieke en private sector. OchtendMensen legt hierbij de focus op grote maatschappelijke thema’s zoals Zorg & Gezondheid, Klimaat, Energie & Duurzaamheid, Onderwijs, Maatschappij & Overheid en Stad, Natuur & Mobiliteit. Deze thema’s dragen bij aan de samenleving en mikt daarbij ook op het welzijn van hun jonge talenten. OchtendMensen maakt hiervoor gebruik van de kennis en kunde van TwynstraGudde en van het eigen opleidingstraject dat jonge professionals ontwikkelt tot de nieuwe generatie leiders. Zo ontwikkelen ze zichzelf en hun omgeving. 

Dat vraagt om een extra woordje uitleg. We spraken Mark Smelt en Roos Thijssen van OchtendMensen hierover.

Waar staat OchtendMensen voor? 
Roos Thijssen: “OchtendMensen is een driejarig opleidingstraject voor jonge adviseurs waarbij we samenwerken met ons moederbedrijf TwynstraGudde. We zetten ons steeds in om maatschappelijke thema’s aan bod te laten komen. We trekken dit verder door naar de cultuur binnen het bedrijf. Het draait bij ons om samenwerken en samen het doel behalen en daarbij staat het welzijn van onze collega’s voorop. We besteden dan ook veel aandacht aan hun persoonlijke ontwikkeling en begeleiden hen doorheen het hele traject.”

Mark Smelt: “Daarnaast zetten we ook vol in op diversiteit in alle mogelijke manieren. Dit gaat van diversiteit in de opdrachten die we aannemen tot diversiteit op de werkvloer. We proberen hier tijdens de wervingsfase al aandacht aan te besteden door teksten te schrijven die voor een breed publiek aanspreken.”

Waarom hebben jullie gekozen voor custom fietskleding? 
Roos Thijssen: “Onze directeur zegt altijd ‘Fit in je lijf is fit in je werk’ en daar geloven we bij OchtendMensen ook in. We proberen de collega’s hier bewuster mee om te laten gaan.”

Mark Smelt: “ Zo zitten we zelf mee in de sport- en vitaliteitscommissie, die instaat om werknemer zichzelf goed in hun vel te laten voelen door hen te laten sporten. Zo organiseren we iedere maand een sportactiviteit, dit kan gaan van een fietstocht tot een sportieve loopsessie. We zagen al snel dat het aantal fietsers significant steeg en de vraag naar gepersonaliseerde fietskledij werd ook groter. We hebben het meteen breder getrokken en ook andere sportoutfits in custom gestoken. Zo betrekken we hier weer dat stukje inclusiviteit.”

Roos Thijssen: “Klopt! Daarnaast is ook duurzaamheid een belangrijk thema binnen OchtendMensen. We wilden dus niet dat een fietsoutfit na één keer dragen al kapot zou gaan en kozen er dan ook voor om kwaliteit voorop te stellen en dat is één van de redenen waarom we voor Squadra Velo gekozen hebben.”

newsletter

subscribe to get the best from me

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Laat uw gegevens achter en onze teamwear experts nemen contact met je op!